АБВ-Перник стяга редиците си

Изключително важно е да имаме обратна връзка с нашите симпатизанти и редови членове на партията. Срещите с тях трябва да станат ежедневие и основен приоритет на организацията ни. Колкото и да сме активни, проводникът на идеи са местните хора, те най-добре познават проблемите и вариантите за решаването им. Трябва да работим около градивни каузи,полезни за цялото ни общество Това каза на заседание на Областния съвет на ПП АБВ-Перник председателят на формацията Петър  Първанов.

На областното заседание на ПП АБВ-Перник бе анализирано и организационното състояние на структурата по общини. Очертани бяха приоритетите в бъдещата работа на организацията като  разширяване на влиянието в общността, подготовка за следващите избори, подобряване на сътрудничеството и партньорството с други формации.

На заседанието бе констатирано доброто организационно състояние на структурата. Очертани бяха приоритетите в бъдещата работа  на организацията, като  разширяване на влиянието в общността, подготовка за следващите избори. Бяха начертани нови идеи на ангажирано участие на хората в обществения живот, в противовес на апатията и безразличието на повечето жители на Област Перник.

От експозето на областния председател на ПП АБВ-Перник Петър Първанов стана ясно, че в структурата има остра нужда от младежки политики. Алтернатива на досегашната политика в страната се постига само с млади хора.Те са двигателят, те са прогресът и затова Първанов посочи като слабост липсата на заинтересованост от страна на младежите към случващото се в страната. Ако нещо не ти харесва, трябва да положиш усилия да го промениш, каза още лидерът на областното ръководство на ПП АБВ-Перник. Пред съпартийците си той заяви, че това, което трябва да направи ПП АБВ  е да обърне по-голямо внимание и да бъде по-отворена с идеи към гражданите на Област Перник.

 

 

 

 

 

 

 

 

Назад

Top