Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на АБВ в Пазарджик. Форумът излъчи ново местно ръководство и 10 делегата за предстоящия III-ти Конгрес на партията

Атанас Шопов бе преизбран за председател на общинската организация на АБВ в Пазарджик. Той получи пълно мнозинство от гласовете на 45–те делегата на Общинската отчетно-изборна конференция на партията в областния град. На нея присъства членът на Изпълнителното бюро на АБВ Румен Петков и още над 20 гости и симпатизанти, сред които представители на местния бизнес и чуждестранни инвеститори.

Като свой основен приоритет Шопов посочи реализирането на политиките на АБВ на местно ниво и подготовката на структурите на партията в региона за предстоящите евро и местни избори през следващата година. Една от целите му е постигането на по-голяма представителност на политическата сила в местните органи на самоуправление в Община Пазарджик, в която има над 30 населени места.

По време на форума бе избрано ново ръководство на регионалната структура на Алтернатива за българско възраждане, в което фигурират 9 представителя на партията. Излъчени бяха и 10 делегата за предстоящия на 19 май III-ти Конгрес на АБВ.

Броени часове след отчетно-изборната конференция общинският председател Атанас Шопов съвместно с членове и симпатизанти на АБВ организираха поредната си акция по почистване и възстановяване на детските площадки в град Пазарджик.

 

 

 

Назад

Top