Константин Проданов се срещна с представителите на българската общност в Гърция

Председателят на ПП Алтернатива за българско възраждане и водач на листата на Коалиция „АБВ – Движение 21“ за 23-ти  МИР София-град и 27-ми  МИР-Стара Загора Константин Проданов се срещна с представители на българската общност в Гърция. Пред препълнената зала в столицата на южната ни съседка – Атина,  Проданов заяви: „Аз също като вас съм живял много време, единадесет години извън България. За това и много добре разбирам, как се чувствате вие далеч от родината си“.

Съгражданите ни в Гърция проявиха голям интерес както към лидерът на АБВ като личност, така и към програмата на Коалиция „АБВ-Движение 21“. Те изразиха задоволство от факта, че политическа сила  и нейният лидер са  проявила толкова сериозен интерес към проблемите на сънародниците ни в чужбина.

По време на визитата Проданов присъства на театрален спектакъл, организиран от ПП АБВ за българите в Атина. Представена бе пиесата „Големанов“, която е особено актуална предвид политическата обстановка в България и предстоящия предсрочен парламентарен вот.

Събитието бе уважено и от представители на висшите ръководни органи на партия СИРИЗА. 

Пресцентър ПП АБВ

Назад

Top