Председателят на АБВ Константин Проданов и ръководството на партията изпратиха съболезнователен адрес до посолството на Руската федерация във връзка с трагичния инцидент в Кемерево

Председателят на АБВ Константин Проданов и ръководството на партията изпратиха съболезнователен адрес до посолството на Руската федерация в България във връзка с трагичния инцидент в търговски център в град Кемерово, довел до огромен брой жертви.

Съболезнователният адрес бе поднесен на Негово Превъзходителство, руския посланик Анатолий Макаров от Румен Петков – член на ИБ на Алтернатива за българско възраждане.

„В този тежък момент ние, заедно с Вас, скърбим за жертвите, споделяме напълно мъката на близките на загиналите и пострадалите и сме солидарни с Вашата болка.

Моля да предадете нашата съпричастност, съчувствие и подкрепа на семействата и близките на пострадалите, на народа и правителството на Руската федерация“, се посочва в текста на съболезнователния адрес.

От името на ПП АБВ Румен Петков вписа и послание за съпричастност и подкрепа към руския народ в съболезнователната книга, която Руската федерация изложи в посолството си у нас.

 

 

 

Назад

Top