Милко Пенчев: Някои от предизборните обещания на партиите граничат с безумие

Някои от предизборните обещания на партиите граничат с безумие. Това заяви за Радио „Фокус” – Варна Милко Пенчев, водач на кандидатдепутатската листа на коалиция „АБВ – Движение 21” за 8-ми МИР – Добрич. Той посочи още, че предизборната кампания за коалиция „АБВ – Движение 21” протича много добре.

„Смятам, че сме събрали нужния потенциал и енергия и че ще можем да постигнем резултатите, които сме си поставили като цел. Постоянно сме облъчени от предизборни обещания, някои от които на моменти леко граничат дори с безумие и затова смятам, че нашите послания са най-точни и най-конкретни“, каза още Милко Пенчев.

Той добави, че от АБВ – Добрич се гордеят с това, че представителството, което ще имат добричките избиратели в лицето на листата на коалицията, която е съставена изцяло от добрички кандидати за народни представители и в негово лице като кандидат от Добрич е един гарант за успех, гарант за това, че гласът на избирателите ще може да бъде чут, гарант за това че всичко това, което хората имат като въпроси се поставят за разглеждане на местно ниво и избирайки кандидат за народен представител именно от региона, по този начин техния глас ще бъде чут.

„Ние ще водим една нова, много, много сериозна битка за възраждането на Добрич. Това е основната ни задача като местни хора. За последните няколко години видяхме, че в Добрич нищо не се случва, видяхме, че голяма част от младите хора напуснаха града, за което ние сме си направили равносметка и смятаме, че дори форматът на изборите да е национален, приоритетите на Добрич трябва да бъдат на дневен ред“, посочи още Милко Пенчев.

Той беше категоричен, че всички народни представители, които ще бъдат избрани от област Добрич, не е важно да робуват на партийни интереси, на послания и на популистки обещания, а по-скоро трябва да седнат на една маса, може и под формата на някакъв друг формат за работа и да се търси вариант, не да си прокарват предизборните обещания, а да работят за Добрич и за единението на гражданите.

Информация на Фокус

Назад

Top