Д-Р ДРАГОШ МЕТОДИЕВ: НЯМА КАК САМО ЕДНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ДА ПРЕДЛОЖИ РЕШЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ В СТРАНАТА. ТОВА, КОЕТО ТРЯБВА ДА ТЪРСИМ, Е НАЦИОНАЛНО СЪГЛАСИЕ ПО ВАЖНИТЕ ЗА ДЪРЖАВАТА ПРИОРИТЕТИ С ХОРИЗОНТ ОТ ПОНЕ 20 ГОДИНИ

Ще водим позитивна кампания без удари под кръста. Основната цел на АБВ е да работим с всички политически сили без извънсистемните, защото сме наясно, че няма как само една партия да представи решения за преодоляване на проблемите пред България, които решения впоследствие да бъдат подкрепени от нейните наследници във властта.

Това становище изрази в ефира на телевизия „Видеосат Велико Търново“ кандидатът за евродепутат от листата на АБВ д-р Драгош Методиев.  „Това, което търсим, е съгласие по основните приоритети за развитие на България за поне 20 години напред“, посочи още Методиев. Според него ако страната изработи дългосрочни политики, ще постигне така необходимата за нейното положително развитие стабилност, което ще прекрати негативната тенденция за емиграция на младите хора.

Д-р Драгош Методиев отправи и призив за активно гласуване на предстоящите  избори. Той изрази съжаление за зачестилите предизборни политически провокации и атаки, като подчерта, че това обслужва определени партии, които имат интерес от ниска избирателна активност, за да си гарантират достатъчно присъствие в отговорните за управлението на България институции, а също така и в ЕП.

Назад

Top