Новини от ПП АБВ

Георги Първанов: Нужен е държавен глава, който да олицетворява единството на нацията

от в ПП АБВ Новини 09/04/2016

На България е нужен държавен глава, който да олицетворява единството на нацията. Това заяви лидерът на ПП АБВ и президент на България 2002 – 2012 г. по време на конгреса на Народния съюз, на който бе почетен гост. „Много се лъжат онези, които, гледайки социологическите проучвания, вече са си повярвали“, добави Първанов.

„Повече от всякога се нуждаем от консолидация на центристките формации, защото президентските избори не предполагат всяка партия да издигне кандидат и просто да се преброим“, отчете лидерът на ПП АБВ. По думите му е дошло време, в което да има нов политически център в широкия смисъл на думата.

Лидерът на АБВ изтъкна взаимодействието между АБВ, земеделците и Народен съюз през последните месеци, което очертава взаимодействие по редица важни за нацията законопроекти, управленски инициативи и редица солидни политически позиции.

„Има медийно затъмнение, но няма как това да не стигне до хората, защото се събираме вече 10-ина партии седмици наред и дебатираме националната сигурност, демографската политика, проблемите на земеделската политика, отношенията с Европа, ролята на България на Балканите“, коментира Първанов.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *