Новини от ПП АБВ

Гласувайте за кандидатите на АБВ – с тях ще започне възраждането на България

от в ПП АБВ Новини 23/10/2015

На 25 октомври АБВ за първи път ще участва в избори за местна власт. Те са важни за партията не само защото са първи, а защото гледаме на общините като на основен стълб на държавата и обществото.

За АБВ общините са тези, които правят реалната политика и са призвани да подобряват условията на живот на всички, да се грижат за осигуряване на достатъчно детски градини, на качествено образование, здравеопазване, култура.
Затова стремежът ни в тези избори бе да издигнем и подкрепим кметове и общински съветници, които са честни и имат чувство за социална справедливост. Нашите кандидати не са просто партийни кандидати – те са преди всичко граждани и почтени хора, вярващи в каузата на АБВ. Сред тях има немалко млади, надеждни професионалисти.
Но това, на което най-много държахме, е всеки от нашите кандидати да бъде обществено отговорен, да бъде съпричастен към проблемите на жителите на населеното място, където живее, да има амбицията да подобрява икономическата среда, социалните условия, духовния живот на съгражданите си.

Кампанията за местни избори за АБВ беше възможност не само да представи кандидатите си, но и да изложи пред избирателите своите виждания как трябва да се развива България, за да живеят гражданите й пълноценно и достойно. Направихме го от град на град, от село на село, от врата на врата. Опитахме да разговаряме честно и отговорно с колкото може повече хора и да стигнем до сърцето и разума на всеки. На много места станаха такива плодотворни дебати, че в Народното събрание могат само да мечтаят за това.

За нас тези дебати и дискусии бяха повече от полезни. Полезни, защото видяхме, че много хора споделят нашите виждания, че имаме огромен брой съмишленици и още по-важното, че те са готови да се борят заедно с нас за реализацията на общите ни цели. Ще сме изпълнили задачата, ако сме успели да събудим желанието за промяна у всички мислещи и разумни българи и да поведем заедно нелеката битка за възраждане на ценностите ни, на духовността ни, на културните ни традиции, на държавността ни.

АБВ вярва, че нашите кандидати ще оправдаят доверието на избирателите, че ще останат близо до хората, че ще са съпричастни към техните проблеми и ще работят съвестно, за да ги решат. И в същото време няма да забравят, че силни общини означава силна държава и ще отдадат безрезервно силите си за тази кауза!

Но за да постигнем това, ще трябва всички ние – нашите съмишленици и избиратели, да повярваме и гласуваме!

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *