Новини от ПП АБВ

Димитър Димитров: Младежката организация на АБВ изпълни всички цели и задачи, които си постави в началото

от в ПП АБВ Новини 10/04/2016

До момента имаме регистрирани 132 членове и пет младежки клуба на територията на град София. Това каза Димитър Димитров, заместник-председател на Младежката организация на ПП АБВ и заместник-председател на ГС на АБВ по време на Отчетно-изборната конференция на ГС на ПП АБВ – София, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„След като миналата година проведохме избори и избрахме ръководство на Градската организация в София, ние младите си поставихме няколко цели – а именно да учредим МО в град София, да увеличим членската маса, да се включим дейно във всички инициативи по време на изборите и да измислим и да проведем инициативи, които ще са полезни за младите хора в град София“, коментира Димитър Димитров.

„До момента имаме регистрирани 132 членове в младежка възраст, като немалка част са дейни по отношение на Младежката организация и взеха активно участие в дейностите, които бяха инициирани от младите хора в София. Учредени са 5 младежки клуба на територията на град София“, каза Димитър Димитров.

Той поясни, че в момента имат районни отговорници, чиято основна цел е учредяване на клуб във всеки един район на столицата.

Димитър Димитров добави, че са организирали граждански приемни с депутатите на АБВ и отчете, че младежите на АБВ са раздали над 5000 хиляди книги като продължение на инициативата „Да възродим любовта към българската книга“.

Той посочи, че сред дейността на Младежката организация на АБВ е и анкета за проблемите на младите хора в „Студентски град“. „В тази анкета се включиха над 400 студенти“, посочи той.

„В град София имаше четири кандидати за кметове в младежка възраст, като един от тях – Таня Иванова стана кмет на Владая. За общински съветници бяха номинари 28 млади хора, като Тодор Цанев успя да се пребори за място в Общинския съвет“, посочи Димитър Димитров. Той бе категоричен, че от структурата са изпълнили всички цели и задачи, които са си поставили в началото.Председателят на АБВ – Младежи – София Петър Петров от своя страна отбеляза, че през изминалата седмица е бил избран за председател на Младежката организация на АБВ – София и запозна присъстващите със своята биография.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *