Новини от ПП АБВ

Д-р Мариана Тодорова: Имаме шанс за победа на предстоящите президентски избори

от в ПП АБВ Новини 21/02/2016

Трябва да търсим кандидат, който може да ни доведе до балотаж

Женската организация на ПП АБВ проведе среща с членове и гости от цялата страна, на която беше обсъдена политическата ситуация в страната, бъдещите предизвикателства за жените от АБВ и предстоящата президентска кампания. Подробности прочетете тук!

На дискусията ПП АБВ присъства зам.-председателят и говорител на ПГ на АБВ д-р Мариана Тодорова.

Особен акцент на заседанието получи ключовия въпрос за предстоящите президентски избори. Д-р Тодорова обясни, че като партия, чието начало е поставено от президента с два успешни мандата Георги Първанов(2002-2012), АБВ е в дълг да излъчи успешен кандидат.

„Ние имаме шанс да говорим за победа, знаем размерите и мащабите си“, заяви категорично д-р Тодорова. Тя добави, че на избори за парламент или за общински съветници е много трудно да се говори за победа на АБВ, защото на партията й трябва още време и хоризонт.

На тези избори много зависи, каква цел ще си поставим. Дали ще си поставим за цел, резултати близки до тези през последните избори, ще изберем приличен, интелигентен и образован кандидат, и всичко ще върви по инерция“, което според Тодорова не е добър вариант.

Трябва да търсим кандидат, който може да ни доведе до балотаж. Това е в нашите възможности!

Много зависи коя ще е личността, спрягат се няколко възможности. Въпрос на решение е. Разговорите текат“, обобщи по темата Мариана Тодорова и добави, че се надява и с помощта на Женската организация, АБВ да успее да излъчи най-достойния кандидат.

„Има други опции, например да подкрепим чужда кандидатура, но не мисля, че и това е добър вариант. Начинът да развиваме партията е да вървим със собствени лица и да утвърждаваме собствени кандидатури.

Много е важно да чуваме, какво ни казват хората“, добави още д-р Мариана Тодорова.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *