Новини от ПП АБВ

Невена Стоянова: Поставяме началото на дебати „Президентски избори 2016- българския президент през погледа на жените“

от в ПП АБВ Новини 21/02/2016

В предстоящите месеци ние жените от АБВ, трябва да положим необходимите усилия

Женската организация на ПП АБВ проведе среща с членове и гости от цялата страна, на която беше обсъдена политическата ситуация в страната, бъдещите предизвикателства за жените от АБВ и предстоящата президентска кампания. Срещата се проведе в централата на ПП АБВ на улица Врабча №23. Дискусията бе водена от г-жа Невена Стоянова, председател на Федерация на женските клубове на ПП АБВ, присъстваха зам.-председателят на АБВ Румен Петков и зам.-председателят на ПГ на АБВ Мариана Тодорова. Подробности прочетете тук!

Особен акцент на заседанието получи ключовия въпрос за предстоящите президентски избори. Г-жа Стоянова подчерта важността на предстоящия избор.

Предвид значимостта на това събитие г-жа Стоянова припомни, че на 17 януари, ПП АБВ инициира и проведе в зала 3 на НДК широка дискусия на тема „Президентът – лидер или придатък“. С нея се постави началото на серия от дискусии „Президентски Дебати 2016“, които ще се проведат в цялата страна.

„Идеята за това ранно според някой, а според нас навременно стартиране е да се даде възможност за отговорно разгръщане на стойностна кампания, изпълнена с възгледи и мнения, които да обхванат всички български граждани. Да им дадем повод да помислят, да изкажат мнения, да очертаят профилът на бъдещия президент и да направят достоен избор за личност, фигура надпартийна, обединяваща националните интереси, високо извисена над политическите пристрастия и не обслужваща интересите на определени кръгове“, заяви още г-жа Стоянова.

„Уважаеми дами,

В предстоящите месеци ние жените от АБВ, трябва да положим необходимите усилия, да създадем условия, да подготвим участието си както в президентските дебати, така и в същността на провеждането на кампанията. Сега е моментът ние с Вас да поставим въпроси и да потърсим отговорите им. Сега е моментът да потърсим мнението на обществото, и да изискаме в името на съхраняване на националните ни интереси България да избере най-добрата кандидатура.

Оставам с надеждата, че днешната среща ще даде поводи за размисъл у Вас, ще генерира идеи, които да обсъдим и да използваме в хода на работата. Считам, че днес с Вас поставяме началото на спорни дебати на тема ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ 2016 – БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЖЕНИТЕ.„ завърши изказването си г-жа Невена Стоянова.

На дискусията бяха очертани каузите, зад които жените от АБВ ще застанат. събитието приключи с коктейл.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *