Новини от ПП АБВ

ПП АБВ регистрира листата си в Кърджали с водач д-р Пламена Заячка

от в ПП АБВ Новини 02/03/2021

ПП АБВ регистрира листата си в Кърджали. Водачът на листата д-р Пламена Заячка, обърна внимание на капацитета на града и колко много неща могат да бъдат реализирани в цялата област. Според нея е време да се върне достойнството на Кърджали. Изборът пред гражданите е или да подкрепят статуквото с компрометираните политици, или да дадат шанс на младите квалифицирани кадри. Втората в листата, Марчела Сотирова, изрази желанието си за бъдеща реализация за себе си, и за всички млади хора в Кърджали.

Д-р Пламена Заячка е доктор по културология, завършила е Софийския университет „Св. Климент Охридски”, история и дипломация, има втора магистратура по политология в Брюксел.

„Явяваме се с голяма надежда, с патриотизъм. За нас е голямо предизвикателство. За мен е важно да прекратим убийството на туризма. Смятам, че Кърджали е един неразработен диамант в сферата на туризма, тук има природно и културно наследство на европейско ниво. Искаме да се създаде гаранционен фонд в туризма, тъй като се очакват фалити в бранша.

Втора в листат Марчела Сотирова е родена в Кърджали, завършила е СУ „Отец Паисий” с природоматематическа насоченост. В момента е студентка първи курс в УНСС, специалност „Право“. Личната й кауза е да се даде път на младите хора, да се върнат те в града, да им се намерят работни места и да им се осигури по-добър живот в Кърджали.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.