Новини от ПП АБВ

Румен Петков във Варна: Доверието към ПП АБВ укрепва

от в ПП АБВ Новини 23/04/2016

Изборният резултат в града беше определен от градската ни организация и от нас като тежък провал, заяви пред журналисти във Варна Румен Петков, зам.-председател на ПП АБВ, съобщи Радио „Фокус” – Варна.

„Няма друга характеристика на този изборен резултат и го казвам с болка, защото във Варна има много голям заряд. Самият факт, че на предходните парламентарни избори града беше едно от местата, където ПП АБВ се представи по най-добрия начин, показа не само заряд, но и потенциал и ресурс, като по една или друга причина последваха едни много сериозни кадрови промени и обновление на ръководството на варненската организация на ПП АБВ”, коментира Петков.

Зам.-председателят на ПП АБВ разкри, че през последните месеци партията има 93 новоприети членове, като в Шумен са 60. По думите му това показва, че има един процес на засилване на интереса, като това е в резултат и на работата на ръководства на партията по места, който резултат е обнадеждаващ.

„Той показва не просто стабилизиране, а развитие и укрепване на доверието към ПП АБВ. Във Варненска област имаме 7 общински съветника, които са избрани, като листи на АБВ и още 6, които участват в коалиционни формати. Кметът на Суворово е избран с наша подкрепа и имаме още 6 кмета на населени места, което никак не е малко. Не е тайна, че една от причините за устоите на всяка политическа сила е участието и в местните органи на самоуправление”, допълни Румен Петков.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *