Новини от ПП АБВ

Румен Петков коментира в Кърджали здравната криза: Бойко Борисов е регулировчик на смъртта /ВИДЕО/

от в ПП АБВ Новини 02/03/2021

Лидерът на АБВ присъства на регистрацията на кандидатската листа в РИК

Подкрепете АБВ за живот в нормална държава. На първо място трябва да се направи преглед на приватизацията и защо не започнем този преглед от Кърджали, където Цветелина Бориславова изкупи и препродаде няколко предприятия. Да я арестуват, да проверят как е приватизирала, как е препродала. Да започнем прегледа на приватизацията от Кърджали. Не върнем ли нормалните отношения, катастрофата е неизбежна. За нас каузата Кърджали е водеща, заяви за „Нов живот“ Румен Петков, лидер на АБВ, минути след регистрацията на кандидатската листа на партията в РИК.

„Правителството и НОЩ създават хаос от една година, затварят и отварят без протоколи. А Бойко Борисов е регулировчик на смъртта. През миналата година са починали 16 000 българи повече, отколкото по-предишната. 7600 са с Ковид-19 – не починали от Ковид-19, а носители на Ковид-19. Съучастници са и всичките  240 депутати”, допълни лидерът на АБВ.

Караянчева е позор за всички гражданки на Кърджали и на България. Не разбирам как има очи да гледа хората. След всичко, казано по неин адрес, тя два дни по-късно излезе и подкрепи този човек, коментира Румен Петков.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.