Новини от ПП АБВ

С тези избори имаме шанс да дадем ход на голямата промяна в левицата

от в ПП АБВ Новини 17/10/2015

Това каза лидерът на ПП АБВ Георги Първанов по време на предизборна среща с избиратели в зала 6 на НДК

„С тези избори имаме шанс да дадем ход на голямата промяна в левицата. Ние сме в последната седмица преди изборите. Няма време, минута е много. Трябва максимално да се концентрираме и мобилизираме, защото имаме уникалния шанс не просто в столицата да дадем добър резултат, а да дадем ход на голямата промяна в левицата. Но има и опасност, ако не си използваме възможностите, да завъртим на празни обороти и нещата да вървят, както досега“, заяви лидерът на ПП АБВ. По думите му, коалиция „Сердика“ трябва да стане разпознаваема за избирателите.

„Трябва да оптимизираме нашата кампания, за да стигнем до максимален брой избиратели. Не усещам никаква кампания – не само на коалиция Сердика“, заяви той и коментира още, че технолозите на изборите правят кампания. Той каза, че в столичния кв. „Факултета” ПП АБВ прави кампания, но докато я прави, минават хората с парите и си пазаруват избиратели. Според него, доверието на избирателите към ПП АБВ, не е достатъчно условие. Той припомни, че преди парламентарните избори партията е имала цяла година доверие като трета политическа сила след ГЕРБ и БСП, но след самото гласуване, резултатът е бил много по-малък. „Това значи, че трябва да превърнем доверието в бюлетина“, обясни Първанов. „Кампанията на ПП АБВ върви по-добре от очакваното в страната, но ми се иска в София да бъде най-добре. Трябва да е ясно, че един силен резултат в София ще бъде по-добре за левицата.“

“В тази предизборна кампания не могат да се правят масови мероприятия. На много места ние пълнихме повече залите, отколкото ГЕРБ. Ние сме една от партиите, на които не се гледа враждебно, най-малкото хората няма да стъпчат листовката“, обясни той. По думите му, в деня на изборите, между структурите на АБВ трябва да има перфектна комуникация. „Трябва да знаем във всеки миг какво става в секцията. От тук до самите избори апелирам към вас, дайте да опитаме всеки да осигури до 10 и повече избиратели, защото кандидатите не могат да стигнат до всички. За това е много важно и застъпниците да го правят. Разчитаме, вярваме ви и очакваме на 25 октомври добри новини“, посочи той.

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *