Новини от ПП АБВ

Владимир Маринов: На предстоящите парламентарни избори ПП АБВ ще бъде представена във всички 31 избирателни района

от в ПП АБВ Новини 13/10/2021

На предстоящите парламентарни избори ПП АБВ ще бъде представена във всички 31 избирателни района, съобщи пред медиите зам.-председателят на партията и водач на листата на коалиция „БСП за България“ в Хасково Владимир Маринов. Общото присъствие на АБВ е листите се изразява в 31 души, като в три района партията има по двама представители, в останалите по един. Това е плод на качеството, което излъчват представителите на АБВ, подчерта Маринов.

Владимир Маринов коментира, че АБВ затвърждава още веднъж силното си присъствие и роля във формата „БСП за България“. До края на седмицата ще бъде подписано споразумението, с което АБВ се явява съвместно с формата „БСП за България“.

„АБВ активно работи в предизборния щаб на кандидатпрезидентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова. Както и преди 46-ото НС, така и сега, ще продължим да бъдем достатъчно надежден, коректен и предсказуем партньор. Трудно могат да се намерят политически сили в днешната палитра, които могат да се определят като предсказуеми. Казвам го със съжаление, защото до голяма степен това обрича съставянето на стабилно правителство и парламент“.

Маринов подчерта, че без стабилен парламент, излъчен след изборите за 47-о НС, ще се окажем в ситуацията не по-добра от тази, в която се намираме в момента. Предстои организационно събрание с представителите на АБВ в листите и с областните председатели в което ще бъде обсъдено поведението на партията по места и координацията с националния предизборен щаб на „БСП за България“.

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.