Новини от ПП АБВ

АБВ-Благоевград проведе Областно заседание в Кресна

от в ПП АБВ Новини 14/07/2022

В Кресна се проведе Областното събрание на АБВ-Благоевград, което бе открито от новоизбрания председател на организацията Йорданка Борисова и зам.-председател на АБВ-Младежи. Тя поздрави членовете на новия Областен съвет и изрази признателност за отдадеността и работата на членовете й, като подчерта убедеността си в бъдещето и развитието на структурата в областта.

Гости бяха д-р Пламена Заячка, зам.-председател на АБВ и председател на младежката организация на партията, която направи анализ на актуалната политическа обстановка и представи решенията за коалиционната политика на партията, като част от КП „БСП за България“. В събранието участва организационният секретар на АБВ Руслан Костадинов, който обърна внимание на структурата в областта и необходимите стъпки и действия за засилването й.

Събранието взе решение във вътрешните правила на организацията да залегне одобряването на кандидатурите за дадена позиция, което ще подпомогне процеса на консолидация и утвърждаване на организацията.

В събранието участваха представители на организацията от Кресна, Благоевград, Петрич, Гоце Делчев, Сандански, Струмяни, Хаджидимово и Катунци.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.