Новини от ПП АБВ

АБВ и коалиция „БСП за България” подписаха споразумение за общи политически действия

от в ПП АБВ Новини 17/10/2021

АБВ и коалиция „БСП за България” подписаха споразумение за общи политически действия. Събитието, в което участваха кандидатите на АБВ в листите на коалицията и областните председатели на партията, бе уважено от зам.-председателя на БСП Атанас Зафиров.

Ключов акцент в споразумението е гарантиране на енергийната сигурност и възстановяването и просперитетът на военнопромишления комплекс. В документа двете формации поемат ангажимент да обединят усилията си за общ ляв фронт, за възстановяване на държавността и промяна на модела на управление.

Зафиров изрази оптимизъм за резултата на коалиция „БСП за България” на тези избори.

Петков подчерта важността на това да дадем увереност на избирателите, че коалиция „БСП за България” е готова да носи отговорност за формиране на правителство.

„Коалиция „БСП за България” не бива да се присъединява към общия политически хор, който казва „трябва да има правителство“. Разликата межди нас и останалите е, че ние сме в готовност да поемем отговорност за формиране на правителство, защото имаме политиките и разполагаме с инструментите за тяхното изпълнение“, каза председателят на АБВ.

Мероприятието бе проведено с съгласие с противоепидемичните мерки.

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.