Новини от ПП АБВ

Габриела Райкова е новият лидер на АБВ Младежи-София

от в ПП АБВ Новини 13/05/2022

Градската конференция на АБВ Младежи-София избра ново ръководство на организацията. За председател на градския младежки съвет бе избран досегашният й зам.-председател Габриела Райкова.

В конференцията взеха участие д-р Пламена Заячка – председател на АБВ-Младежи, Христо Колев, председател на АБВ-София и председателят на ПП АБВ Румен Петков, които изразиха подкрепата си за Габриела Райкова.

Новоизбраният председател акцентира върху необходимостта от повече млади хора в политиката и бъдещите планове за работа на местно ниво.

Д-р Заячка подчерта, че АБВ винаги е давала път на младите и това е заслуга и на младежката организация, която с годините изгражда млади и подготвени лидери. Румен Петков приветства младежите и ги поздрави за ангажираността им на фона на широкото недоверие в партиите и политиката.

В градския съвет бяха избрани 12 члена на организацията. В дневния ред на конференцията залегна и изборът на делегати за III-та национална младежка конференция, която ще се проведе тази събота в гр. Русе, както и номинации за членове и ръководство на АБВ-Младежи.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.