Новини от ПП АБВ

Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ с № 14 е решение на проблема

от в ПП АБВ Новини 18/03/2023

„ЛЕВИЦАТА!“ в Пловдив представи своите кандидати, водени от познати лица и опитни политици – за Пловдив град Валери Жаблянов, за Пловдив област Владимир Маринов. Пред гражданите те посочиха фундаменталната цел на формацията – връщане на държавността.

Валери Жаблянов, водач на коалицията в 16 МИР – Пловдив, посочи, че именно в лицето на „ЛЕВИЦАТА!“ българските граждани ще открият своя смислен, задълбочен, истински ляв избор, който да защити и да гарантира, каквато е автентичната цел на всяка лява формация, социалната справедливост. „ЛЕВИЦАТА!“ в следващия парламент няма да бъде социален коректив в дясно правителство, а ще предложи радикална промяна чрез възстановяване на институциите, на социално справедливо и солидарно общество, обясни Жаблянов.

Владимир Маринов, водач на коалицията в 17 МИР–Пловдив, формулира основна цел на „ЛЕВИЦАТА!“ – възстановяването на социалната държава, задължително предшествано обаче от развита икономика. Решенията днес и сега трябва да бъдат насочени към доходите на гражданите, към овладяване на инфлацията, към възстановяване на селското стопанство, към овладяване на демографската криза. Дори днес не е въпросът в това да се състезаваме кой е по-ляв, по-десен, важното е политикът да бъде с гръбнак, здраво стъпил на земята, с воля да работи за интереса на България и без да е изкушен да слугува на този или онзи.

Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ с № 14 е решение на проблема и гарант да не допусне България да бъде ръководена от коалицията на войната, посочи Румен Петков, който заяви категоричната си подкрепа за пловдивските листи на формацията. Имаме и волята, и потенциала да инициираме разговор, който да защити националния интерес и който да гарантира мир в региона, каза още Петков.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.