Новини от ПП АБВ

Кого подкрепя „ЛЕВИЦАТА!“ на балотажа за кмет на община Ловеч?

от в ПП АБВ Новини 03/11/2023

„ЛЕВИЦАТА!“ взе решение за подкрепа на втори тур на местните избори на тези, които:

– представляват лявото политическо пространство;

– представляват демократичната общност в България и са против установения модел на ГЕРБ;

– всички, които са против политиката, провеждана от правителството на „сглобката“.

„ЛЕВИЦАТА!“ подкрепя на втори тур на местния вот всички представители, които се обявяват против сегашната политика на българското правителство. Подкрепяме представителите на партиите, които са за утвърждаване на местното самоуправление и на демократичните принципи на управление.

„ЛЕВИЦАТА!“ препоръчва на своите привърженици да се подкрепи този кандидат, който може да разгради порочния модел на управление на ГЕРБ, който е за утвърждаване на качествено и ефективно местно самоуправление и възстановяване на диалога между местната власт и гражданите, отдавна загърбен от ГЕРБ.

„ЛЕВИЦАТА!“ ще подкрепи този кандидат, който работи за по-доброто бъдеще на Ловеч и справедливо управление, дигитална и прозрачна община с подобряване на качеството и съкращаване на сроковете за предоставяне на гражданите и бизнеса на административни и технически услуги, подобряване на инвестиционната среда чрез изграждане и благоустрояване на инфраструктурата, градската среда и общинската собственост, благоустрояване на населените места, икономическо развитие и създаване на работни места, развитие на туристическия потенциал, стимулиране на младите хора да участват в граждански инициативи съвместно с общината.

Балотажът на изборите в Ловеч в неделя ще бъде нашият вот на недоверие към ГЕРБ.

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.