Новини от ПП АБВ

„ЛЕВИЦАТА!“ представи листата си в Добрич за предстоящия парламентарен вот, водена от невролога д-р Николай Бекяров

от в ПП АБВ Новини 12/03/2023

„ЛЕВИЦАТА!“ представи *листата си в Добрич за предстоящия парламентарен вот, водена от невролога д-р Николай Бекяров. Пред обществеността той заяви, че формацията е управленската алтернатива на катастрофалната неолиберална политика. „Ние няма да бъдем социален коректив в дясно правителство, а ще предложим радикална промяна чрез възстановяване на народовластието, социално справедливо и солидарно общество“.

Фокус на работата на д-р Николай Бекяров в бъдещия парламент е здравеопазването и посочи основни недостатъци – неефективно използване на финансовите средства, поради източване на здравната каса, водещо до висок дял на доплащане от страна на пациентите, неравномерно географско разпределение на лечебните заведения и практики, лишаващо на практика от медицинска помощ на част от населението, липса на кадри поради неадекватна политика и ниско заплащане.

За мен е огромна чест да оглавя листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Добрич. Задачата не е никак лесна, но вярвам, че с моите колеги ще застанем срещу и ще спрем коалицията на войната“.

Двама от лидерите на „ЛЕВИЦАТА!“ Мая Манолова и Румен Петков дадоха  подкрепата си за добричката листа на формацията.

Манолова заяви готовността на „ЛЕВИЦАТА!“ да върне в дневния ред на парламента  проблемите на работещите хора, на младите и хората от уязвимите социални групи. Първото законодателно решение ще бъдат свързано със спекулата и с драстично повишените цени на основните храни, посочи тя.

Румен Петков изрази гордост от състава на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Добрич. Той подчерта важността на осъзнатия избор на гражданите на 2 април и връщането на държавността. „ЛЕВИЦАТА!“ е решение на проблема, който руши и отравя атмосферата в България, заяви Петков и посочи, че формацията е гарант за мира, за качеството и присъствието на държавата, за нормализиране на атмосферата.

 

*Листа „ЛЕВИЦАТА!“ 8-и МИР Добрич

1 Д-р Николай Бекяров – Лекар

2 Ташко Ташев – Предприемач

3 Стоянка Кескинова Инженер

4 Мариана Петрова Адвокат

5 Кирил ИвановАдвокат

6 Галин Бахнев – Предприемач

7 Янка Кънчева- Търговски представител- технолог в животновъдството

8 Мария Драганова – Търговиц

9 Велко Михайлов Юрист

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.