Новини от ПП АБВ

На 14 март „ЛЕВИЦАТА!“ с номер 14 в бюлетината откри официално офиса си в Хасково

от в ПП АБВ Новини 14/03/2023

На 14 март „ЛЕВИЦАТА!“ с номер 14 в бюлетината откри официално офиса си в Хасково, където водачът на *листата там Атанас Ненков очерта водещите политики на формацията, с увереността, че те ще намерят реализация в бъдещия парламент.

Събрани сме съмишленици, различни по образование, по статус и по възраст, но обединени под една обща идея- Добруването на българския народ. Посланията ни не са насочени само към нашите симпатизанти, но и към хората, които се двоумят за кого и дали изобщо ще гласуват. Когато влезем в парламента, ще влезем не само ние като личностни, но и целият български народ с нас. В листата на „ЛЕВИЦАТА!“ в Хасково има хора, достойни за уважение. Целта ни е да постигнем това, което заслужава целият български народ“, заяви Атанас Ненков.

Подкрепата си Ненков заявиха Румен Петков, Георги Кадиев и Мая Манолова.

Георги Кадиев подчерта солидарността като отличителна характеристика на „ЛЕВИЦАТА!“.

Затова ние сме тук. Да подкрепим кампанията на левицата в Хасково. Хасково има нелеката съдба да се превърне в най-бедната община и може би и област в целият ЕС. Затова е важно кой ще представлява Хасково в следващия парламент и ние сме готови да отдадем цялата си енергия, за да може вие да имате достойно представителство в следващият парламент. Поемайте ангажименти, само каквито можете да спазите – това ще бъде оценено по достойнство от нашите сънародници“.

Мая Манолова отбеляза, че „ЛЕВИЦАТА!“ е единственият инструмент, който спира обезличаването и връща доверие в левия идеал.

Впечатлена съм от хората тук днес. Това, което виждаме в Хасково, е един малък образ на това, което представлява цялата коалиция „ЛЕВИЦАТА!“. В нея сме леви хора, граждани и активисти. Хора с каузи, млади хора, възрастни. Точно това е лявата платформа „ЛЕВИЦАТА!“. Всички в цялата страна сме убедени, включително и в Хасково, че лявото обединение е единственият начин да се спре обезличаването и загубата на доверие изобщо в лявото.

Румен Петков посочи, че разликата между водачите на останалите формации и ген. Ненков е тази, че той е служил на Родината си.

„Много е важно да стигнем до всички граждани на 29 избирателен район. Ние няма да можем да ви заливаме с билборди и участия в телевизии, с идеи как да продължи грабежа. Защото основните носители на грабежа през последните 12-13 години са ГЕРБ, ДБ, ПП.

Да стигнем до хората за да им кажем, че с номер 14 предлагаме качество. Предлагаме достойнство и предлагаме отговорност. Качество – защото имаме териториално покритие. Защото имаме великолепен възрастов състав. Защото в листите имаме великолепни момичета и момчета. Достойнство – защото всеки от тях има своята биография и всеки от тях е постигнал професионалният си и житейски успех. Благодаря на ген. Ненков. Ангажирането на тези достойни хора в листата е носител на вяра за хасковският регион и на страната ни.

Ген. Ненков е гарант за почтеност. Подкрепата за него е подкрепа за една политика на сигурност и на спокойствие. Изборът на Атанас Ненков е избор на перспектива. Моля ви да стигнем до всеки дом и да обясним тези простички неща. Днес ние даваме на обществото възможност да участва в левия, социалния живот.

 

Листа на „ЛЕВИЦАТА!“ в Хасково:

 1. Атанас Ненков – доскорошен директор на хасковската полиция и съветник на вътрешния министър
 2. Стефан Петров – строителен инженер
 3. Александър Сакалов – икономист
 4. Милена Манолова – икономист, експерт по европейски проекти и програми
 5. Диян Димитров – младежки политики
 6. Мария Велчева – магистър по ветеринарна медицина
 7. Екатерина Георгиева – икономист
 8. Димитър Димитров
 9. Стоил Стоилов – земеделски производител
 10. Иван Петров
 11. Пламена Панева
 12. Станимира Кехайова

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.