Новини от ПП АБВ

Президентът Георги Първанов/2002-2012 г./ : Разумният избор е коалиция “БСП за България“.

от в ПП АБВ Новини 11/11/2021

„Разумният избор  на 14-ти ноември е наистина за коалицията БСП, АБВ и останалите коалиционни партньори, лявата коалиция, която излезе с разгърната програма и с най-разумното поведение, което  е предпоставка за бъдещо, стабилно управление.“ Това каза при посещението си в Перник президентът Георги Първанов /2002-2012 г./ Той бе в миньорския град, за да подкрепи кандидатът за народен представител от коалиция „БСП за България“ Петър Първанов, който е  и  лидер на ПП АБВ в областта.

Георги Първанов сподели, че разбира  хората, които все още имат колебание за своя избор, защото за една година три избора са  прекалено при това без да има работещи институции, в частност не работещ парламент. Първанов апелира към жителите на област Перник внимателно да избират и да заложат на онези, които  са показали, че могат.

„Тази идея, че трябва да търсим непрекъснато промяната, без ясно да се дефинира тази промяна, непрекъснато да залагаме на тежкия реванш, на агресията, на омразата, благодаря. Аз смятам, че трябва да се смени линията. Да, промяна, но стабилност и сигурност в промяната. Това е нашето виждане и Петър Първанов е носител на  една такава визия за България и в частност за област Перник,“ допълни Георги Първанов.

На срещата присъства и заместник-кметът на община Перник и председател на  ОбС на БСП  Стефан Кръстев.

 

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.