Новини от ПП АБВ

Проф. Красимир Ениманев в Две могили: „ЛЕВИЦАТА!“ застава зад обикновения човек и малкия бизнес

от в ПП АБВ Новини 10/03/2023

Водачът на листата на „ЛЕВИЦАТА!“ за 19 МИР-Русе проф. Красимир Ениманев и председателят на АБВ Румен Петков, заедно с част от кандидатите за народни представители за региона, се срещнаха с жители на община Две могили.

Проф. Ениманев акцентира върху най-спешните задачи на „ЛЕВИЦАТА!“ – незабавно прекратяване на военните действия между Русия и Украйна и начало на мирни преговори, както и незабавни експертни действия срещу обедняването на българския народ и установяване на държавност.

„Обяснете на приятелите си защо да подкрепят „ЛЕВИЦАТА!“ – защото тя представлява вашия интерес, на обикновения човек , представлява интересите на малкия бизнес, на малкия търговец. На това, което е гръбнакът на нашата икономика. Големият бизнес увеличава печалбите си – търговските вериги например имат двойни печалби, които са в милиарди. Бизнесът трябва да има своето място, но той трябва да бъде подпомаган – да се създаде бизнес среда, особено за малкия производител, за малкия търговец и бизнес, да не бъде облаган с голямата данъчна тежест“.

Проф. Ениманев подчерта, че дясно управление на България означава, преди всичко, увеличаване на данъците, което ще направи богатите още по-богати, а бедните още по-бедни.

Един от водещите за „ЛЕВИЦАТА!“ сектори е образованието, посочи проф. Красимир Ениманев. „Да направим така, че училището да е храм, а учителят да е полубог, който води децата си с много голямо уважение. Загубихме училищата си, а това не се е случвало и през войните. Народът трябва да се просвещава, имаме Ден на просвещението и това е силата и авторитетът ни“, каза още водачът на листата на „ЛЕВИЦАТА!“.

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.