Новини от ПП АБВ

Румен Петков по ЕВРОКОМ: Време е да започнем да гласуваме с разума си

от в ПП АБВ Новини 17/12/2022

На следващите избори трябва да си дадем сметка, че като не отиват 70% от българите да гласуват, остават съдбата си в ръцете на едно малцинство, което е в състояние да излъчи политически патологии по различни причини. Негласувайки, стимулираме такъв тип уродливи явления – патологически израстък в политическата система.

Когато гласуваме за формация, която е готова да съсипе енергетиката ни, която се гордее, че дава оръжие на Украйна, която иска война – време е да разберем, че начина, по който живеем, го дължим на себе си. Време е да започнем да гласуваме с разума си.

„Мир“ днес е срамна дума. Никой не говори за мир, но в наши дни говори за решаване на политически конфликти на бойното поле. А Европа продължава да обеднява (33 млрд. долара вече са дадени на кредит, ние, българите сме дали 1 млрд. лв.,, за да приютим украинците, а Европа преди два дни реши да даде още 18 млрд. евро.) За каква солидарност говорим, след като едните правят бизнес с войната, а другите – плащаме щетите на войната.

 

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.