Новини от ПП АБВ

Румен Петков се срещна с посланика на Социалистическа република Виетнам в България Н.Пр. До Хоанг Лонг

от в ПП АБВ Новини 28/09/2022

Председателят на АБВ Румен Петков се срещна с посланика на Социалистическа република Виетнам в България Н.Пр. До Хоанг Лонг. Те разговаряха за подчертано добрите отношения между България и Виетнам и подкрепата на страната ни за свобода, обединение и независимост.

Посланикът прие радушно идеята за представяне на образователните възможности у нас, както и организацията по провеждане на енергиен форум, който да представи високия потенциал на България във Виетнам. Бе обсъдена и възможността страната ни да бъде представена и като туристическа дестинация с балнеотуризъм, спатуризъм, традиционните зимни и летни предимства у нас.

По време на срещата бе обсъдено и посещението на президента Георги Първанов през 2009 година и изключителната полза от визитата и за двете страни в сферите на социалния, обществения и икономическия живот.

Румен Петков и Н.Пр. До Хоанг Лонг се договориха за предприемане на стъпки и съдействия за установяване на работещи взаимоотношения между АБВ и Виетнамската комунистическа партия.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.