Новини от ПП АБВ

Румен Петков в Белене: С номер 33 на 14 ноември ние избираме енергийната  сигурност и стабилност на България

от в ПП АБВ Новини 21/10/2021

С номер 33 на 14 ноември ние избираме енергийната  сигурност и стабилност на България. Това заяви лидерът на АВБ Румен Петков на митинг пред АЕЦ-„Белене“. Събитието уважиха представители на листите на БСП за България от Плевен и Ловеч, както и жители на Белене и околните населени места.

„Избор между АЕЦ – Белене и АЕЦ Козлодуй не стои, защото имаме нужда и от двете. Кризата с цената на тока доказа точно това. Ние от години настояваме че Втора атомна е проект, нужен не само на региона, а и на всички българи, тъй като е част от националната сигурност на страната“, заяви Петков. Той добави, че АЕЦ-„Белене“ гарантира по ниски цени и енергийна сигурност не само за всички отрасли на българската икономика, но и на всяко българско семейство и дом.

„Да пожелаем на нашите кандидати за народни представители успех, защото това е и успехът на всеки българин. На 14 ноември да направим и своя избор с номер 6, защото всеки глас за двойката Румен Радев и Илиана Йотова е глас за държавността“, каза още Румен Петков.

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.