Новини от ПП АБВ

Владимир Маринов и коалиция „БСП за България”, Хасково: Важен е гласът на всеки един, да гласуваме масово за държавен глава тази неделя

от в ПП АБВ Новини 17/11/2021

Водачът на листата на  КП „БСП за България” Владимир Маринов и коалиция „БСП за България”  призовават съмишленици и симпатизанти да излязат и да гласуват за президент на балотажа тази неделя, като подкрепят  президентската двойка на Румен Радев и Илияна Йотова.

„Президентът Румен  Радев спечели убедително първия тур на президентските избори. Вторият тур обаче ще бъде по-труден. Инерцията на преднината, която събра президентската двойка не бива да ни успокоява. Румен Радев и Илияна Йотова  имат нужда от нашата подкрепа. Да положим усилия и да гарантираме избирането им”, призовават от Коалиция „БСП за България”, Хасково.

„На България е нужен държавен глава, който да води страната в правилната посока в следващите четири години. Президентството остана институцията, която дава стабилитет, излъчва сигурност и  перспектива. Институция, която може да създаде условия за диалог с цел намиране на решения, които отговарят на обществения интерес”, аргументира се Владимир Маринов.

Владимир Маринов и областната структура на коалиция „БСП за България” в Хасково смятат, че гаранция за бъдещо спокойствие  е президентската двойка Радев-Йотова.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.