Новини от ПП АБВ

Владимир Маринов, „ЛЕВИЦАТА!“: Възстановяването на държавността е наш дълг!

от в ПП АБВ Новини 17/03/2023

Владимир Маринов, кандидат за народен представител на ПП АБВ от Коалиция ЛЕВИЦАТА!“ в 17 МИР – Пловдив

Владимир Маринов е кандидат за народен представител на ПП АБВ от листата на Коалиция ЛЕВИЦАТА!“ и водач на листата в 17 МИР – Пловдив област.

Депутат в 46-ото и 47-ото Народно събрание от Хасковски избирателен район. Заместник-председател на ПП АБВ.

Определя себе си като отговорен гражданин с активна позиция по важните за страната теми и политики. Амбициозен в сферата, в която работи и се развива.

Избира каузи, а не постове. Неговото верую е, че националният интерес е над всичко и всички! Доказателство за това е изборът му да бъде част от листата на  Коалиция ЛЕВИЦАТА!“, защото левите хора в страната се нуждаят от политическо представителство и управленски капацитет с мисъл за обикновения човек.

„Политиката не е място за хора, които тепърва ще се учат. ЛЕВИЦАТА!“ е съставена от волеви хора с доказан опит. Хора патриоти! Задачата на ЛЕВИЦАТА!“ е да обедини лявото пространство и да даде алтернатива на българите така, че те да имат своята защита в парламента“, споделя Владимир Маринов. Според кандидатa за народен представител на ПП АБВ от  Коалиция ЛЕВИЦАТА!“ и водач на листата в 17 МИР, едно от най-важните неща за един политик е връзката с хората. Затова и по време на  настоящата предизборна надпревара продължава срещите с обикновения човек, с хората от бизнеса, интелектуалци или ангажирани в държавната и общинска администрация.

„Отговорността да водя листата в 17-и МИР на ЛЕВИЦАТА!“ ме задължава да положа максимум усилия в отстояването на българския национален интерес. На политическата сцена ще се борим срещу спекулата и високите цени на стоките от първа необходимост, за повишаване на доходите и за енергийната независимост на страната ни!“

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.