Новини от ПП АБВ

Владимир Маринов: ПП АБВ потвърждава подкрепата си аз президентската двойка Радев-Йотова

от в ПП АБВ Новини 17/11/2021

ПП АБВ потвърждава подкрепата си аз президентската двойка Радев-Йотова, съобщи заместник-председателят на партията Владимир Маринов. Той бе избран за народен представител на изборите за 47 Народно събрание. Пред медиите Маринов изрази надежда, че избирателите няма да останат безразлични към балотажа тази неделя и обясни ниската избирателна активност с безпрецедентния неуспех на състава на предходните два парламента.

Владимир Маринов подчерта, че пред държавата ни стоят задачи, чието решение веднага е от жизнена важност и предизвикателство за бъдещия кабинет.

„Ако тук няма политическа воля и единомислие по основните теми и приоритети, то проблемът ще се задълбочи. Следващото Народно събрание трябва да работи така, както скоро не е работило, на много високи обороти и изключително отговорно, защото предстои приемане на тежки решения и на отговорни решения. Политиката е за отговорни хора. Когато можеш да носиш отговорност, можеш да взимаш такива решения. Абсолютно логично е да бъде съставено редовно правителство с ясни приоритети, а не с определяне на персонален състав“.

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.