Новини от ПП АБВ

Водачът на листата на коалиция „БСП за България” Владимир Маринов с приемна за гражданите на Хасково

от в ПП АБВ Новини 30/06/2021

Водачът на листата на коалиция „БСП за България” в 29 МИР Владимир Маринов проведе приемен ден  в предизборния офис на партията, който се помещава в сградата на бившия хотел „Аида” в Хасково. В рамките на час той се срещна с  избиратели, които споделиха  идеи или проблеми, свързани с бъдещето на Хасково и областта. На приемния ден присъстваха част от кандидатите за народни представители от листата на коалиция „БСП за България”, както и общинските съветници от БСП.

Хората имаха възможността да зададат въпроси, да изкажат мнения и да направят предложения към кандидатите за народни представители.

Те, от своя страна, представиха своите приоритети в работата си като депутати, ако избирателите им дадат доверието си на 11 юли.

„Хасково  трябва да бъде там, където му е мястото”, каза Владимир Маринов.  И добави, че голямата цел на коалиция „БСП за България” е развитието на региона. Това ще стане, както чрез ръст на инвестициите, така и с реализацията на конкретни ангажименти, като например изграждането на индустриална зона в Узунджово.

След като през 2016 г. държавата дава безвъзмездно на община Хасково военното летище, предпоставките са налице. Хасково има  възможност да разшири икономическите си  възможности значително, въвличайки в експлоатация летище Узунджово, превръщайки го  в най-апетитния логистичен център на изключително стратегическото място между Изтока и Запада”, коментира водачът на листата Владимир Маринов.

По думите му листата на коалиция „БСП за България”  е силна със своите кандидати.  В нея успешно се съчетават енергията на младостта с опита. Всички в листата са с доказани професионални качества и авторитет в своите среди.

 

 

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.