Новини от ПП АБВ

Здравко Златаров, водач „Левицата!” в Ямбол: За мен политиката преди всичко е отговорност

от в ПП АБВ Новини 18/10/2023

Здравко Златаров е кандидат за общински съветник и водач на листата на коалиция „Левицата!” в Ямбол. Роден е през 1967г в гр. Ямбол. Завършил е висше образование, специалност „Автоматизация на производството”. Работи като управител на застрахователна компания. Областен председател на АБВ в Ямбол, член е на Изпълнителното бюро и Националния съвет на формацията. Женен с едно дете. Интересува се от спорт, обича да е в планината, както и да кара ски.

Здравко Златаров притежава солиден опит в местното самоуправление.  Два мандата е бил зам.-председател на Общински съвет – „Тунджа”. „Опитът и знанията си ще приложа така, че жителите на града ни да видят подобренията, които ще направим за тях и да се чувстват удовлетворени, че живеят и работят тук. Стремя се хората с увреждания да не се чувстват изолирани, а да са пълноправни членове на обществото, които да подпомагат развитието на нашия град. Важно е всички граждани да желаят реализирането на целите, които си поставяме, а в частност аз като общински съветник да съм коректен и принципен в решенията, които се взимат в ОбС”, казва Здравко Златаров.

Като участник в коалиция „Левицата!”, Златаров е основен инициатор и организатор на подписките в Ямбол против разполагане на НАТО-вски бази край града и за запазването на 3 март като национален празник. Разкриване на денонощна аптека, изграждане на концертна зала, ремонт на тротоарите за улеснение придвижването на детски колички, хора с увреждания и възрастните жители , са също сред основните му каузи.

„Силно се надявам избирателите да предпочитат листата на Коалиция „Левицата“, защото сме коректни и авторитетът който имаме, не е от един месец. Градили сме го цял живот като личности и професионалисти и никой няма намерение да си го разваля с празни обещания. За мен политиката преди всичко е отговорност”, споделя още водачът на коалиция „Левицата!” в Ямбол.

Здравей 👋
Радваме се да те видим

Абонирай се за нашия бюлетин, чрез който ще те информираме за всичко ново около ПП АБВ.

Ние не спамим! Запознай се с нашата политика за поверителност за повече информация.