Румен Петков: Мотокроса се завръща в Благоевград

Facebook Twitter

След близо 20 годишна пауза Благоевград отново се връща на мотокрос картата на България, с предстоящото домакинство на шестия кръг от Републиканския шампионат по мотокрос, който предстои тази седмица. Организаторите на състезанието от община Благоевград и местния клуб „ЕърМакс Рейсинг“ са избрали добре познато място на мотокросистите от близкото минало, на което да разположат новото състезателно трасе. Това е региона на село Зелен Дол,  което се намира на 5 километра от Благоевград. През 2017 година на мотополигон „Зелен Дол” се е състояло едно неофициално състезание, но през 2018 година инфраструктурата на мотополигона бе развита, като същинското състезателно трасе бе удължено и разширено.

На днешната среща с медиите председателят на Гран При България Румен Петков поздрави домакините за отличната работа по трасето и съобщи, че през уикенда ще видим над 100 състезатели в различните класове да водят битка за качване на подиума. „Заповядайте на мотополигон „Зелен Дол” в събота и неделя и станете част от голямото му завръщане на републиканската мотокрос сцена“, заяви той.

Публикувано на 03.10.2018 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков за решението на „БСП за България“ да бойкотира пленарните заседания: БСП се държи на принципа „или нашето, или нищо”

АБВ България

От Варна ПП АБВ стартира допитване сред гражданите чрез анкета по ключови национални теми

АБВ България

Защо се изисква смяна на касовите апарати – ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ

АБВ България

Здравко Златаров: Новите касови апарати са за сметка на данъкоплатците и дребния бизнес

АБВ България

Румен Петков: Върху Изборния кодекс за извършени стотици промени и всички те са в противоречие с изискванията на Съвета на Европа и Венецианската комисия


ABV Anketi

Предстоящи събития

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни