АБВ подготвя цялостна концепция за нов модел в здравеопазването

Facebook Twitter

От АБВ подготвят цялостна концепция за нов модел в здравеопазването. По време на заседание на Националния съвет на партията бяха анализирани предложенията на министъра на здравеопазването за реформи в здравната система. Членовете на пленума се обединиха около позицията, че не са нужни поредните частични промени, а цялостна нова концепция за здравеопазването с фокус върху пациента, а не здравето на хората да продължава да бъде третирано като скъпоструваща стока.

По време на заседанието на НС на партията АБВ-Младежи представиха плана си за работа за последното тримесечие. Акцент в него бе предстоящият Втори младежки футболен турнир под мотото "Спортът сплотява", който обединява младежки политически организации на приятелска игра. Младежите подготвят иновативна кампания, целта на която е да обхване милиони млади хора в цяла Европа.

Пленумът на АБВ заяви и своята категорична подкрепа за протеста на Българското дипломатическо дружество срещу предстоящите посланически назначения и ще инициира съвместна среща по темата с президента на Република България г-н Румен Радев.

Членовете на висшето ръководство на партията потвърдиха висока степен на готовност на нейните структури за участие не само в избори за европарламент и представители в местната власт, но и за евентуален предсрочен парламентарен вот.

Публикувано на 29.09.2018 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков за решението на „БСП за България“ да бойкотира пленарните заседания: БСП се държи на принципа „или нашето, или нищо”

АБВ България

От Варна ПП АБВ стартира допитване сред гражданите чрез анкета по ключови национални теми

АБВ България

Защо се изисква смяна на касовите апарати – ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ

АБВ България

Здравко Златаров: Новите касови апарати са за сметка на данъкоплатците и дребния бизнес

АБВ България

Румен Петков: Върху Изборния кодекс за извършени стотици промени и всички те са в противоречие с изискванията на Съвета на Европа и Венецианската комисия


ABV Anketi

Предстоящи събития

АБВ Региони

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил

гр. Кюстендил

Две финансови институции са представили оферти за рефинансиране нa заемa на община Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни