АБВ подготвя цялостна концепция за нов модел в здравеопазването

Facebook Twitter

От АБВ подготвят цялостна концепция за нов модел в здравеопазването. По време на заседание на Националния съвет на партията бяха анализирани предложенията на министъра на здравеопазването за реформи в здравната система. Членовете на пленума се обединиха около позицията, че не са нужни поредните частични промени, а цялостна нова концепция за здравеопазването с фокус върху пациента, а не здравето на хората да продължава да бъде третирано като скъпоструваща стока.

По време на заседанието на НС на партията АБВ-Младежи представиха плана си за работа за последното тримесечие. Акцент в него бе предстоящият Втори младежки футболен турнир под мотото "Спортът сплотява", който обединява младежки политически организации на приятелска игра. Младежите подготвят иновативна кампания, целта на която е да обхване милиони млади хора в цяла Европа.

Пленумът на АБВ заяви и своята категорична подкрепа за протеста на Българското дипломатическо дружество срещу предстоящите посланически назначения и ще инициира съвместна среща по темата с президента на Република България г-н Румен Радев.

Членовете на висшето ръководство на партията потвърдиха висока степен на готовност на нейните структури за участие не само в избори за европарламент и представители в местната власт, но и за евентуален предсрочен парламентарен вот.

Публикувано на 29.09.2018 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев даде своя глас

АБВ България

Александрина Костадинова: Гласувах днес за достойното място на България в Европа

АБВ България

Любомира Ганчева: Светът се променя от твоя личен пример, не от твоето мнение!

АБВ България

Пламена Заячка: Дадох своя глас за моята битка

АБВ България

Румен Петков упражни правото си на глас


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни