Проф. Любомир Халачев се срещна с културни дейци във Варна

Facebook Twitter

Кандидатът за вицепрезидент, издигнат от Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ проф. Любомир Халачев се срещна с културни дейци във Варна.

По време на срещата проф. Халачев бе категоричен, че "зад идеята за кандидатурата ми не стоят партии, а желанието на кандидатът за президент на коалицията Ивайло Калфин да създаде специална програма в сферата на изкуството, културата и образованието.

Аз не съм назначен от партия за кандидат за вицепрезидент. Г-н Калфин просто ми каза: Иска ми се, ако народът ми гласува доверие, в президентската институция да имаме програма, която да се занимава специално с култура, изкуство и образование. Естествено, аз на токава предложение не можех да кажа не, защото освен че цял живот съм се занимавал с това нещо, имам усещането, че съм отговорен пред хората, които цял живот са ми помагали да постигна това, което съм постигнал“, разказа проф. Халачев.

Кандидатът за вицепрезидент обърна внимание на факта, че дълги години знаещите хора са странили от политиката, което е предизвикало и много проблеми за България.

Публикувано на 21.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Шумен: Дебат „България на другия ден, България след Борисов“ трябва да се състои час по-скоро

АБВ България

Румен Петков: Полицията е получила неформално нареждане да извършва проверки по партийните централи с въпроси за участието на актива на партиите в протестите

АБВ България

ПП АБВ изказа съболезнования и заяви подкрепата си към народа на Ливан

АБВ България

Владимир Маринов: Правителството и Коалиционният съвет за пореден път доказват, че местната власт не е ангажимент на държавата

АБВ България

ПП АБВ прие новите си членове в Елхово


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни