Проф. Любомир Халачев се срещна с културни дейци във Варна

Facebook Twitter

Кандидатът за вицепрезидент, издигнат от Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ проф. Любомир Халачев се срещна с културни дейци във Варна.

По време на срещата проф. Халачев бе категоричен, че "зад идеята за кандидатурата ми не стоят партии, а желанието на кандидатът за президент на коалицията Ивайло Калфин да създаде специална програма в сферата на изкуството, културата и образованието.

Аз не съм назначен от партия за кандидат за вицепрезидент. Г-н Калфин просто ми каза: Иска ми се, ако народът ми гласува доверие, в президентската институция да имаме програма, която да се занимава специално с култура, изкуство и образование. Естествено, аз на токава предложение не можех да кажа не, защото освен че цял живот съм се занимавал с това нещо, имам усещането, че съм отговорен пред хората, които цял живот са ми помагали да постигна това, което съм постигнал“, разказа проф. Халачев.

Кандидатът за вицепрезидент обърна внимание на факта, че дълги години знаещите хора са странили от политиката, което е предизвикало и много проблеми за България.

Публикувано на 21.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни