Пресконференция на Георги Първанов и проф. Любомир Халачев във Варна (видео)

Facebook Twitter

Лидерът на ПП АБВ Георги Първанов и кандидатът за вицепрезидент на Коалиция „КАЛФИН-ПРЕЗИДЕНТ“ проф. Любомир Халачев посетиха Варна и се срещнаха с избиратели.

Пред препълнената зала лидерът на ПП АБВ обърна внимание, че от години върви едно последователно неглижиране на президентската институция и то предимно от премиера Бойко Борисов. Според Георги Първанов това се прави с цел да се омаловажат предстоящите избори.

„След тези избори един човек от ПФ ще стане военен министър. Друг ще вземе една държавна агенция, а реформаторите ще бъдат изритани“, смята Георги Първанов. По думите му освен езиците, които му дават възможност да общува свободно с лидерите на другите държави, Ивайло Калфин владее и дипломатическия език. „Такъв човек е много важен и нужен с оглед на ситуацията в Европа и света“, категоричен бе Георги Първанов.

Проф. Любомир Халачев от своя страна обясни мотивите, заради които се кандидатира за вицепрезидент. „Когато един човек е постигнал много с помощта на обществото, трябва в един момента ако това общество има нужда, да се върне и да му помогне“, коментира проф. Халачев.

Публикувано на 17.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни