Ръководството на ПП АБВ се срещна с ръководството на Българското дипломатическо дружество

Facebook Twitter

Председателят на ПП АБВ Румен Петков, президентът на Р България (2002-2012 г.) Георги Първанов и членове на Изпълнителното бюро на партията се срещнаха с ръководството на Българското дипломатическо дружество (БДД) – председателят Филип Боков и членове на Управителния съвет.

В рамките на срещата Румен Петков информира представителите на БДД за позицията на ПП АБВ по македонския въпрос, бяха обсъдени и възможностите за развитие на отношенията между България и Македония. Председателят на партията сподели и впечатления от скорошната си визита в Ливан.

ПП АБВ заяви своята подкрепа за протеста на БДД срещу предстоящите посланически назначения, формулиран в отворено писмо до държавния глава.

Председателят на Българското дипломатическо дружество Филип Боков изрази благодарност към АБВ, първа инициирала среща с дружеството и потърсила професионалния им съвет. Контактите между двете формации ще продължат и за в бъдеще.

Публикувано на 26.09.2018 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни