Коджабашев: Популизмът за АБВ е "дъното", нека го ползват другите партии

Facebook Twitter

Хора като мен, убедени в способностите и правотата си, трябва да получим възможност да покажем, че сме патриоти с големи сърца и родолюбци

 

Помислите ни са чисти- да помогнем на България

„Участвал съм като спортист на три световни първенства, изпреварвал съм много гръмки имена, и съм ставал шампион. Това е визията ми и за политиката- хора като мен, убедени в способностите и правотата си, да получим възможност да покажем, че сме патриоти с големи сърца и родолюбци. А не патриотари – с поза към обществото” – Това каза в ефира на „Дарик Югоизток” общинският съветник и председател на Областната организация на АБВ в Бургас Антон Коджабашев.

Само преди броени дни той единодушно бе номиниран за за кандидат-депутат и водач на листата за изборите. В откровен разговор в ефира на радиото Коджабашев представи визията на политическата партия за предстоящия парламентарен вот.

„Помислите ни са чисти- да помогнем на България. Сега сме свидетели на надпревара с много гръмки обещания между ГЕРБ и БСП. Залогът е кой да застане начело на държавата. Ние сме оставили популизма в "дъното", нека да го ползват другите партии”, коментира Коджабашев. И допълни: „В много партии се действа тоталитарно, по сталинистки и еднолично. С избора на нов лидер на АБВ, партията направи открит урок по приемственост и демокрация”.

Чуйте цялото интервю ТУК! 

Публикувано на 07.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи

АБВ България

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание

АБВ България

На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни