АБВ-Бургас: Вторият конгрес на АБВ е урок по морал и чест

Facebook Twitter

На 7 февруари ПП АБВ ще обяви в какъв формат и с кои коалиционни партньори ще се яви на предстоящите избори и от сега даде заявка за повече свои народни представители в следващия парламент, съобщава burgasinfo.com. От партията отчетоха днес пробива, който направиха в Бургаски регион по време на вота за президент м.г. и разбиването на бастиона на ДПС в Руен.

„На Втория конгрес на партията беше дадена ясна дефиниция за позиционирането на АБВ-ляво – център. Естествено съюзниците ни ще са от това пространство, а това ще бъде обединение не на националистични, а на патриотични възгледи за развитието на България”, каза народният представител от АБВ ген. Михо Михов.

Няма да се коалираме с ГЕРБ и БСП, категорични бяха от партията.

Ген. Михов обаче подчерта, че при преговорите и определянето на коалиционните партньори от значение е обединението в обща позицията в приоритетите за преоценка и увеличаване на минималната пенсия на 300 лева, а таванът от 910 лева да стане 1 600 лева, нарастване на минималната заплата до 700 лева за 4 години, безплатен достъп за всички граждани до детски градини и вдигане на осигурителния доход до 4 000 лева.  

„Урок по морал и чест” –Така днес областния лидер на АБВ Антон Коджабашев определи втория конгрес на политическата партия, на който досегашният й председател Георги Първанов и тримата му заместници подадоха оставки, а начело застана новия лидер Константин Проданов.

„Едно политическо поколение се смени с друго, което не помни времето на социализма, и не може да бъде обвинявано в обремененост. Това е поколението на информационните технологии. Носители на новото, което става в света, на новото социално политическо мислене и идеи”, каза Драгомир Попов, зам.- областен председател на АБВ в Бургас.

Информация: burgasinfo.com

Публикувано на 16.01.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

АБВ България

Румен Петков в ефира на „Неделята на NOVA” – за обществените поръчки на военното министерство и за оставката на ресорния министър


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни