Г. Първанов в Приморско: Калфин е най-подготвен да извади България от външнополитическата криза

Facebook Twitter

Българинът има възможност да докаже, че може да избере правилния човек

Георги Първанов призова всички, които милеят за бъдещето на държавата, да гласуват за кандидатите на АБВ

Президентът на Република България Георги Първанов (2002 - 2012) и настоящ лидер на Политическа партия АБВ бе на посещение в Приморско. Той бе посрещнат от жители на града, а с него бяха и Антон Коджабашев – областен председател на партията в Бургас и Христо Стефанов – новият председател на общинската структура на АБВ в Приморско, както и професор Марина Николова.

Пред гражданите на Приморско Първанов заяви, че кандидатът на АБВ за президент Ивайло Калфин е класен кадър.

„Той наистина е най-добрият български дипломат. Мога да го поставя само на нивото на Ирина Бокова, която към днешна дата трябваше вече да е генерален секретар на ООН, ако нашето правителство не се беше изложило така пред Европа. Калфин е бил евродепутат, бил е външен министър, а в момента е член на комисия към ЕС, която съставя бюджетната рамка на Съюза за следващите 10 години. Аз мога да гарантирам, че от всички останали кандидати той е най-подготвен да извади България от външнополитическата криза, в която е в момента, в резултат на грешната анти-руска политика на Плевнелиев”, заяви бившият президент и подчерта всички от успехите на кандидата за президент на АБВ.

В момента българинът има възможност да докаже, че може да избере правилния човек за важния пост на президента. Нека да не вземаме предвид партийната принадлежност, а да изберем човека, който наистина е квалифициран да заеме това място и да поправи грешките на сегашния президент”, призова Първанов и допълни, че Калфин е единственият кандидат на предстоящите на 6-ти ноември избори, който има волята, желанието и възможността да бъде истински ценен за държавата.

Антон Коджабашев от своя страна припомни на гражданите на Приморско посещението на кандидата за президент на ГЕРБ.

„Когато бяха тук, те демонстрираха огромна мощ, която всъщност изигра точно обратен ефект. Толкова мощ, че тя даже изглеждаше смешна. Ние преброихме някъде около 15 джипа със специални означителни табели, които разходиха Цачева из градаТова, на фона на изнемощелия български народ, ние виждаме как една кандидат-президентска двойка харчи някъде около 20-30 хиляди лева на ден. На нас, обикновените граждани, това не може да не ни направи лошо впечатление”, категоричен бе той.

Информация: flagman.bg

  • primorsko.01.JPG

  • primorsko.02.JPG

  • primorsko.03.JPG

  • primorsko.04.JPG

  • primorsko.05.JPG

Публикувано на 31.10.2016 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи

АБВ България

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание

АБВ България

На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни