Георги Руменов: АБВ-Движение 21 единствена с поглед към малките общини

Facebook Twitter

„На 26 март да подкрепим програмата на Коалиция АБВ-Движение 21, защото това ще е нашата гаранция , че ще изпълним всички поставени приоритети.” Към това призова избирателите в Съединение Георги Руменов, кандидат за депутат от листата  на коалицията за Пловдив област. Според него в момента няма български политици, които с твърда ръка да защитават националните интереси – затова „Коалиция АБВ- Движение 21 е лъчът надежда, нужна на българската политика“.  Като бивш кмет на Съединение и настоящ председател на Общинския  съвет в града, Георги Руменов направи твърда заявка, че негова основна задача като депутат ще бъде да защитава интересите на малките общини. Според него голяма част от средствата в Инвестиционния фонд  трябва да бъдат насочени към малките населени места и в подкрепа на дребния бизнес там – приоритет, който единствено АБВ-Движение  21 поставя конкретно.

За да подкрепи кандидатите за народни представители на коалицията в Съединение преди два дни бе и създателят на ПП АБВ и президент на България (2002-2012 г.) Георги Първанов. Коалицията на модерните в ляво излиза в Пловдив област със силен екип. Водач е Владимир Маринов. Втора след областния председател на АБВ и бивш заместник-областен управител Владимир Маринов е общинският съветник и местен председател на АБВ в Асеновград Иванка Авкова. Сред кандидатите за народни представители на Коалиция „АБВ-Движение 21“ е и Георги Руменов.

„Днес България се нуждае от депутати, които са компетентни, с воля и характер. Няма да се уморя да тичам, за да подкрепям кадърни, доказали се и доказващи се в своята професия и в политиката млади хора. Затова съм тук", каза при посещението си Георги Първанов и подчерта, че категорично, безусловно и аргументирано застава зад листата в регион Пловдив.

Пред хората в Съединение водачът на листата на АБВ-Движение 21 за Пловдив област Владимир Маринов посочи, че програма на АБВ-Движение 21 предлага конкретни решения и в същото време отчита спецификата и особеностите на всеки един регион. „Ние не говорим за решения по принцип, а за конкретни решения за всяка една община в областта. Хората от листата ни са местни, те познават проблемите на общините, в които живеят и работят“, подчерта отново Владимир Маринов.

„ Един от сериозните проблеми на общините в Пловдив е бедността, обезлюдяването на района, липсата на инфраструктура”, заяви водачът на листата на АБВ-Движение 21 в Пловдив област. Пред хората от Съединение той каза, че е крайно време да се заговори за децентрализация на националния бюджет и парите от местни данъци и бизнеса да се връщат в общините.

Пресцентър ПП АБВ Пловдив-област

Публикувано на 17.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ: ПП АБВ задава базови въпроси

АБВ България

Румен Петков коментира тенденция на отлив на обществената енергия на протестите и нарастващ опит за трупане на политически дивиденти от страна на различни формации и личности

АБВ България

Д-р Пламена Заячка: Правителството да спре разпоредителните сделки, защото те приличат повече на афери

АБВ България

Любомира Ганчева: Управлението на енергетиката е непоследователно, без експертиза, некадърно

АБВ България

ПРОФ. ЛЮБОМИР ХАЛАЧЕВ: НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни