Партньори на коалицията: Подкрепяме „АБВ-Движение 21“ заради водачи като ген. Михо Михов – родолюбци и защитници на армията

Facebook Twitter

Подкрепяме коалиция „АБВ-Движение 21“ заради водачи на листи от народни представители като вас. С тези думи се обърна към ген. Михо Михов председателят на Движение за социален хуманизъм и бивш депутат Александър Радославов по време на среща с пловдивски симпатизанти в дома на културата „Борис Христов“. Той носи гена на истински родолюбец, който защитава българския народ и достойнството на армията, заяви той. На дискусията за националната сигурност и външната политика присъства и лидерът на движението в Пловдив Огнян Дечев.

Ген. Михов подчерта, че България трябва да си отговори в кой сценарий е включена, след като Европейският съюз ще се развива на няколко скорости и по 5 сценария. Според него това ще зависи и от избора на гражданите – ако те не гласуват за политически сили, които са готови да управляват страната 4 години и се правят избори постоянно, това означава, че държавността се е сринала.

Преди дискусията с водача на листата за 16 МИР Пловдив участниците в срещата изгледаха филма „Генералът“, посветен на неговия житейски и професионален път.

България трябва да развие силна икономика, за да гарантира по-успешно националната си сигурност и по-активно да защитава своите интереси пред  Европа и света, заяви ген. Михов в диспут по Радио Пловдив. Той отбеляза, че с 6-6,5% е ощетен БВП  на страната ни от въведените санкции срещу Русия. С оглед промените в света и бежанския натиск нашата стратегия за национална сигурност има нужда от пълна преработка. За коалиция „АБВ-Движение 21“ войната не е средство за разрешаване на международни проблеми, националната сигурност е приоритет, тъй като светът е на кръстопът.

След дебата ген. Михов се отправи по Главната улица към емблематичния за Пловдив квартал „Капана“. Още в началото на обиколката с бърза го настигна мъж. „Ген. Михов, чрез вас искам да благодаря на Ивайло Калфин и партия АБВ за огромната подкрепа, която дадохте на децата с увреждания в Пловдив, заяви председателят на УС на Сдружение „Различни, но равни” Атанас Тавков. За нас тази помощ е безценна! Предайте на г-н Калфин колко сме признателни!“ Само този, който не се е сблъсквал с този проблем, може да остане равнодушен към него, приветствам всички семейства, които са се нагърбили и сами отглеждат децата си, колкото и трудно да е това, отговори бившият командващ армията и увери, че грижите за хора в неравностойно положение ще продължат.

На много места по Главната улица той беше спиран от колеги, с които е работил в Пловдив и региона. Всички изразяваха радостта си, че ще бъде народен представител от града и пожелаваха успех. След обиколката в квартал „Капана“ водачът на листата в 16 МИР увери творческите гилдии, че той и  коалицията, която представлява, ще участват пряко в подготовката на обектите и инфраструктурата с труд, средства и управленска позиция на местно и централно ниво. Пловдив е най-подходящият град за културна столица на Европа, тук артистичният дух е не само жив, но и много активен, заяви генералът, след като видя колко е преобразен „Капана“.

От разговорите с търговците на Четвъртък пазара ген. Михов остана огорчен, че почти липсва родната земеделска продукция. „Навремето тези тържища бяха място, където производителите от селата край Пловдив продаваха пресни плодове и зеленчуци, а домакините се снабдяваха оттук. За жалост сега в този бранш преобладават прекупвачите на вносни стоки, коментира генералът. -

Съживяването на българското село е жизнено необходимо не поради носталгия, а поради заплаха за нашето съществуване. В програмата на коалицията като приоритет е стимулиране и възстановяване на кооперациите, които да се обединяват за общо производство, общи доставки и т.н., с оглед създаване на конкурентоспособно българското селско стопанство.“

Днес срещите на ген. Михов в Пловдив продължават.

Пресцентър на ПП АБВ-Пловдив

mihov.plovdiv.1.jpg

  • mihov.plovdiv.2.jpg

  • mihov.plovdiv.3.jpg

  • mihov.plovdiv.5.jpg

  • mihov.plovdiv.6.jpg

Публикувано на 17.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни