Ген. Михов на обиколка в пловдивския артквартал „Капана“

Facebook Twitter

„Политически и военни предизвикателства в глобалната среда за сигурност. Рискове за България, произтичащи от новите предизвикателства“ е темата, по която ще разговаря с пловдивски симпатизанти ген. Михо Михов, водач на листата на коалиция „АБВ-Движение21“ за 16 МИР Пловдив. Срещата ще се проведе на 16 март 2016 г., четвъртък, от 18 ч. в Дома на културата „Борис Христов“, където гражданите ще могат да зададат въпросите, които ги вълнуват.

Също на 16 март, но от 10 ч., ген. Михов ще участва в диспут по Радио Пловдив на тема „Външна политика и национална сигурност“.

От 11 ч. заедно с останалите кандидати за народни представители в пловдивската листа ще направи обиколка в емблематичния за Пловдив артквартал „Капана“, където ще разговаря с представители на творческите гилдии, а след обяд ще посети търговците на Четвъртък пазара, за да чуе от тях кои са препъни камъните в техния бранш. Бизнес климатът и в земеделието, и в индустрията, не е дело на бизнесмените, а зависи от местната и централната власт, категоричен е водачът на пловдивската листа.

На следващия ден – 17 март 2017 г., в петък, ген. Михов и другите кандидати от листата на коалицията ще се срещнат с жители на районите „Западен“ и „Тракия“. 

Пресцентър ПП АБВ-Пловдив

Публикувано на 15.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

АБВ България

ПП АБВ в Пазарджик води разговори за широка местна коалиция за предстоящите избори за кмет и местни органи на самоуправление


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни