Радослав Ралчев: По-високи доходи за младите хора ще ги задържат в родината

Facebook Twitter

Станах част от листата на Коалиция „АБВ - Движение 21“, защото искам да работя за онези промени, които ще гарантират трудова заетост, по-високи доходи и по-добро качество на живот на младите хора, което означава, че по-голяма част от тях ще останат в страната ни и ще работят тук. По този начин може да бъде решен и все по-нарастващия демографски проблем. Това заяви  на среща със студенти Радослав Ралчев, лидер на Младежката организация в ПП АБВ-Пловдив и трети в листата за народни представители в 16 МИР Пловдив-град, на която присъстваха и кандидати за народни представители от коалицията в Града на тепетата. Той заяви, че неговият стремеж е да покаже, че младите имат мнение и искат то да бъде чуто, както и че имат възможност и потенциал да бъдат полезни във всички сфери на обществения живот.

Сред основните му приоритети са: насърчаване на младите към пълноценно развитие и участие в политическия и социален живот на страната; въвеждане на правен предмет в средното образование, който да даде обща култура на младите, свързана с техните права и задължения; запазване на националната идентичност и самочувствие, както и създаването на нов модел политика, включващ по тясна връзка и работа с младежите в обществото, заяви Ралчев. 

Пресцентър на ПП АБВ-Пловдив

Публикувано на 05.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи

АБВ България

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание

АБВ България

На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни