Радослав Ралчев: По-високи доходи за младите хора ще ги задържат в родината

Facebook Twitter

Станах част от листата на Коалиция „АБВ - Движение 21“, защото искам да работя за онези промени, които ще гарантират трудова заетост, по-високи доходи и по-добро качество на живот на младите хора, което означава, че по-голяма част от тях ще останат в страната ни и ще работят тук. По този начин може да бъде решен и все по-нарастващия демографски проблем. Това заяви  на среща със студенти Радослав Ралчев, лидер на Младежката организация в ПП АБВ-Пловдив и трети в листата за народни представители в 16 МИР Пловдив-град, на която присъстваха и кандидати за народни представители от коалицията в Града на тепетата. Той заяви, че неговият стремеж е да покаже, че младите имат мнение и искат то да бъде чуто, както и че имат възможност и потенциал да бъдат полезни във всички сфери на обществения живот.

Сред основните му приоритети са: насърчаване на младите към пълноценно развитие и участие в политическия и социален живот на страната; въвеждане на правен предмет в средното образование, който да даде обща култура на младите, свързана с техните права и задължения; запазване на националната идентичност и самочувствие, както и създаването на нов модел политика, включващ по тясна връзка и работа с младежите в обществото, заяви Ралчев. 

Пресцентър на ПП АБВ-Пловдив

Публикувано на 05.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изпрати сигнал до главния прокурор за над двойно завишена прогнозна стойност за строеж на газопровод до Свищов

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА АБВ: За празника 24 май и за нуждата от закони

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни