Ген. Михо Михов: Листата на Коалиция „АБВ – Движение 21” напълно заслужава доверието на пловдивчани

Facebook Twitter

Листата на Коалиция „АБВ – Движение 21” е съставена изцяло от професионалисти и напълно заслужава доверието на пловдивчани. Тя е алтернатива в ляво-центристкото пространство. В предизборната кампания ще следваме принципа на древните ни владетели, които са казвали, че пътят на властта трябва да премине през честта. Ще направим всичко възможно Пловдив да бъде достойна Европейска столица на културата през 2019 година. Да си пожелаем победа с бюлетина № 8. Това заяви водачът на Коалиция „ АБВ- Движение 21” ген. Михо Михов при официалното откриване на кампанията в Историческия музей тази вечер. В зала „Съединение" се събраха съмишленици и членове на двете формации, а официални гости бяха лидерът на АБВ Константин Проданов и бившият вицепремиер Ивайло Калфин, който е член на Националния изпълнителен съвет на партията.

Ген. Михов е свързан с Пловдив, бил е зам.- командир на Корпуса по изтребителна авиация. Лидия Чорбанова – представител на Движение 21 и втора в листата е политолог. Тя заяви, че на България не й трябват месии и всеки може да вземе съдбата си в собствени ръце.”Убедени сме, че има бъдеще в нашата коалиция.”- категорична бе Лидия Чорбанова.

„На нашата коалиция се пада честта да възроди Пловдив и България. Предстои ни сериозна битка на 26 март. Битката в Пловдив я поверяваме на ген. Михо Михов- човекът, който знае как да защитава родината, минал през всички стъпала на военната йерархия. А в листите са хора професионалисти и ще бъдем сериозно представени в следващия парламент”, беше категоричен Константин Проданов. Един по един членовете на листата на Коалиция „АБВ – Движение 21" се представиха и споделиха своите виждания как ще бъдат решени проблемите на хората в Пловдив и страната.

Ивайло Калфин от своя страна заяви, че се замисля дали да не промени регистрацията си и да гласува в Пловдив. По думите му хората, които са кандидати за депутати от Коалицията искат да променят държавата, а не са службогонци, като посочи, че те са се доказали в своите професии и са постигнали успехи. „ На тези избори ще бъде много трудно. Някои се опитват да си представят България пак двуполюсна. Нищо страшно няма в коалицията. Сега двете големи сили един дебат не са способни да организират, те мислят само до изборите. Заради това е необходимо партиите, които бъдат избрани в парламента да направят управление, което е полезно за България. А с ген. Михов съм работил и като беше посланик в Македония, и в администрацията на президента Първанов, и в последните две години като председател на комисията по отбрана . Той беше най-уважаваният председател на комисия в парламента. Такива политици ни трябват на нас. Той много достойно ще представи избирателния си район. Успех на пловдивската листа, каза Ивайло Калфин, който беше бурно аплодиран от присъстващите симпатизанти на Коалицията. След закриването на официалната част в непринудена обстановка симпатизантите на Коалиция "АБВ- Движение 21" и кандидатите за народни представители обсъдиха проблемите в страната и Пловдив и как може с дружни усилия да бъдат решени.

Коалиция „АБВ-Движение 21“ Пловдив с бюлетина №8


1 МИХО ДИМИТРОВ МИХОВ
2 ЛИДИЯ СТОЙКОВА ЧОРБАНОВА
3 РАДОСЛАВ ГЕОРГИЕВ РАЛЧЕВ
4 ТОДОР ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ
5 ВАСИЛ ПЕТРОВ АТАНАСОВ
6 ГЕОРГИ КОСТАДИНОВ ИЛЧЕВ
7 МАРИЯ КИРИЛОВА ВИТАНОВА
8 РАЙНА ДИМИТРОВА ПЕЛЕВА
9 ВЯРА ГРИШИНА ЗАФИРОВА
10 РАЛИЦА ЛЮБОМИРОВА ФИЛИПОВА
11 СВЕТЛА ПЕТКОВА ИЛИЕВА
12 ГЕОРГИ ВИКТОРОВ СЛАВОВ
13 НИКОЛАЙ ГЕОРГИЕВ УЗУНОВ
14 ПЛАМЕН ЕВГЕНИЕВ КИРОВ
15 ТАНЯ ЙОРДАНОВА ЗАПРЯНОВА
16 НЕДЯЛКА ДЕЛЧЕВА МИТЕВА
17 МИЛЕНА ИВАНОВА КЪРМАЗЛИЙСКА

Пресцентър ПП АБВ-Пловдив

Публикувано на 01.03.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ изпрати сигнал до главния прокурор за над двойно завишена прогнозна стойност за строеж на газопровод до Свищов

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА АБВ: За празника 24 май и за нуждата от закони

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни