Кандидатите от листата на „АБВ-Движение 21“ в Пловдив: Стремежът ни е да повишим качеството на живот у нас

Facebook Twitter

Искам да  работя за Града на седемте тепета и на седемте кмета – един общински и 6 районни, а това изисква обединение на усилията на регионалната и държавната власт, заяви водачът на листата на Коалиция „АБВ-Движение 21“ в Пловдив-град ген. Михо Михов на среща с журналисти.

Той за първи път се кандидатира за депутат от Пловдив. За него е чест да оглави листата в този световен и европейски град на повече от 8000 години.  Ген. Михов обясни, че е свързан с града, тъй като дълги години е бил зам.-командир на Корпуса по изтребителна авиация, тук са живели и учили децата му и е преживял смяната на политическата система в България

Ген. Михов заяви, че основните приоритети на коалицията са добруването на българите, повишаване качеството на живот и създаването на средна класа, което не се е случило в годините на прехода. Предизвикателство е и Пловдив - Европейска столица на културата 2019, за което ще работят като депутати.

Водачът на листата подчерта, че 11-те народни представители на ПП АБВ в 43-то НС са свършили много полезна работа в парламента – внесли са 62 законопроекта, от които са приети 32.

Генералът увери, че с колегите от Движение 21 в пловдивската листа ще водят толерантна кампания. Некоректно поведение спрямо конкурентите няма да има, в дуели няма да влизат. Според него е нормално всички партии да издигнат в Пловдив силни листи и ярки водачи, тъй като градът е емблематичен за страната.

Политологът Лидия Чорбанова , която е на второ място в листата, заяви, че двете партии са се обединили, за да бъдат алтернатива в ляво-център. „Дългосрочната ни цел е да върнем мислещите граждани в политиката, защото отсъствието им доведе до много беди. Отсъствието на българина от политиката, който иска да държи съдбата си в собствени ръце, това помогна на партиите на статуквото да управляват без коректив. Убедени сме, че има бъдеще в нашата коалиция”, изтъкна Чорбанова.

Пресцентър на ПП АБВ-Пловдив

Публикувано на 24.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков беше сред личните гости на 74-ия рожден ден на Светейшия Български патриарх и Софийски митрополит Неофит

АБВ България

По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

АБВ България

Георги Първанов дискутира наболели проблеми с жители на Варненско

АБВ България

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

АБВ България

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни