АБВ-Младежи организираха викторина на тема „България и Русия през вековете” като част от програмата на 15-тия събор на приятелите на Русия

Facebook Twitter

АБВ-Младежи организираха викторина на тема „България и Русия през вековете” като част от програмата на 15-тия събор на приятелите на Русия. Инициативата протече при огромен интерес. В отговорите на дузината въпроси се включиха хора от различни възрасти, а за най-успешно представилите се имаше предвидени множество награди.

На форума присъстваха близо 15 000 души. Той бе организиран за 15-ти пореден път от Национално движение „Русофили”. По време на събитието младежите от Алтернатива за българско възраждане посочиха, че през годините в своята дейност винаги са се водили от идеята: „Винаги с Русия, срещу нея – никога”. Пред участниците на традиционния събор от АБВ-Младежи заявиха още, че работят за запазване на паметта за общата история и културния обмен между България и Русия. Те се обявиха категорично и против наложените срещу Руската федерация санкции.

Поздрав до участниците и организаторите на 15-тия събор на русофилите изпрати и председателят на АБВ Румен Петков.

Публикувано на 09.09.2018 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни