Владимир Маринов: АБВ излиза със силен и качествен екип в Пловдив-област

Facebook Twitter

Високообразовани специалисти и млади хора, нови лица, но и хора с опит, достойно представителство на всички общини от региона и на гражданските съюзи – това е листата на Коалиция „АБВ-Движение 21“ в Пловдив-област, заяви водачът й Владимир Маринов, минути след като днес регистрира кандидатите за народни представители на коалицията в 17 РИК в Пловдив.

Областният лидер на АБВ Владимир Маринов, който води листата, е с утвърдено присъствие в региона и знаково лице за Община „Родопи“. Втора след него е общинският съветник и местен председател на АБВ в Асеновград Иванка Авкова. На трето място е представителят на Движение 21 Вяра Гришина. Сред кандидатите за народни представители на Коалиция „АБВ-Движение 21“ е и бившият кмет на Съединение и сегашен председател на Общинския съвет в общината Георги Руменов, както и лидерът на младежите в областта Йордан Стефанов.

В листата са включени представители на всички общини в Пловдив област, на младежката организация, на гражданските съюзи, кандидатите за народни представители са с висше образование, подготвени хора са – така че излизаме на предстоящите парламентарни избори с качествен и силен екип, посочи Владимир Маринов.

Пресцентър на ПП АБВ-Пловдив

Публикувано на 20.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева по Канал 3: АБВ е отворена за политически и експертен диалог

АБВ България

Любомира Ганчева взе участие в кръгла маса, по покана на КНСБ, на тема „Данъчната система в България: тенденции, предизвикателства, възможности“

АБВ България

Румен Петков в Пазарджик: Днес Народното събрание взе решение за загробване на българските военно-въздушни сили

АБВ България

Румен Петков се срещна с активите на Районните организации на АБВ във Варненските райони „Приморски“ и „Младост“

АБВ България

ПП АБВ в Пазарджик води разговори за широка местна коалиция за предстоящите избори за кмет и местни органи на самоуправление


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни