Владимир Маринов: АБВ излиза със силен и качествен екип в Пловдив-област

Facebook Twitter

Високообразовани специалисти и млади хора, нови лица, но и хора с опит, достойно представителство на всички общини от региона и на гражданските съюзи – това е листата на Коалиция „АБВ-Движение 21“ в Пловдив-област, заяви водачът й Владимир Маринов, минути след като днес регистрира кандидатите за народни представители на коалицията в 17 РИК в Пловдив.

Областният лидер на АБВ Владимир Маринов, който води листата, е с утвърдено присъствие в региона и знаково лице за Община „Родопи“. Втора след него е общинският съветник и местен председател на АБВ в Асеновград Иванка Авкова. На трето място е представителят на Движение 21 Вяра Гришина. Сред кандидатите за народни представители на Коалиция „АБВ-Движение 21“ е и бившият кмет на Съединение и сегашен председател на Общинския съвет в общината Георги Руменов, както и лидерът на младежите в областта Йордан Стефанов.

В листата са включени представители на всички общини в Пловдив област, на младежката организация, на гражданските съюзи, кандидатите за народни представители са с висше образование, подготвени хора са – така че излизаме на предстоящите парламентарни избори с качествен и силен екип, посочи Владимир Маринов.

Пресцентър на ПП АБВ-Пловдив

Публикувано на 20.02.2017 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи

АБВ България

АБВ-Стара Загора проведе областно събрание

АБВ България

На областна работна среща в Ракитово ПП АБВ сформира Обществен съвет, чиято задача е да бъде коректив на местната власт


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни