Ръководството на ПП АБВ дари книги на Димитър Талев на театър „Адриана Будевска“ в Бургас и поднесе цветя пред паметника на Апостол Карамитев във морската градина на града

Facebook Twitter

Ръководството на ПП АБВ дари книги на Димитър Талев на театър „Адриана Будевска“ в Бургас. По време на събитието, което е част от инициативата на партията „Подари книга възроди любовта към познанието“, новоизбраният лидер на АБВ-Младежи Пламена Заячка подчерта огромната роля на българските театри за запазването на родолюбието и  духа на българина. От своя страна от ръководството на културната институция заявиха, че представленията, базирани на български автори, винаги са се радвали на огромна популярност и посочиха, че обмислят вариант да поставят нова пиеса и по произведенията на Димитър Талев, от чието рождение тази година се навършват 120 години. 

По-късно през деня представителите на АБВ поднесоха цветя пред паметника на Апостол Карамитев в Морската градина в Бургас. Те проведоха и вече традиционната си акция по раздаване на балони с прикачени към тях стихове на български автори.

Публикувано на 02.09.2018 г.    

Последни публикации

АБВ България

Проф. Боян Дуранкев: Да бъде честит нашият най-български и най-духовен празник – 24 май, денят на тържеството на българската култура и живото слово!

АБВ България

В село Средец „Коалиция за България“ изпълни обещание, дадено само преди седмица

АБВ България

Пламена Заячка е в Благоевград на 24 май

АБВ България

В деня на най-големия празник на българския дух „Коалиция за България“ инициира създаване на Организация на държавите, които ползват кирилица

АБВ България

Румен Петков бе официален гост на гала концерта в Плевен на Третия национален конкурс с международно участие за млади оперни певци „Гена Димитрова”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил

гр. Кюстендил

Ангел Ангелов: Надявам се да сме вносители на добри предложения за Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни